Anketa
Koju biste zemlju željeli ove godine posjetiti na maturalnoj ekskurziji?

Zahvalnica
Zahvaljujemo se firmi Telekabel d.o.o. koja školi posve besplatno pruža internet konekciju.

LISTE KANDIDATA ZA PREDMETE BIOLOGIJA I OPERATIVNI SISTEMI

04.11.2020.

Na linku Rang liste Biologija i Operativni sistemi možete naći liste kandidata koji su se prijavili za predmete Biologija i Operativni sistemi.


KULTURNO-NAUČNA KONFERENCIJATEDxMASARIKOVA

27.10.2020.

Kako je  kulturno-naučna konferencija TedxMasarikova opisana perom naših novinara pročitajte na linku TEDx Masarikova


SVJETSKO, A NAŠE

18.10.2020.

U subotu, 17.10.2020. održana je prva TEDxkonferencija u Zenici - predavači ambasador Nelson, naša Maja Hadžiselimović, Nedim Ademović, Sara Jo, Hajdi Mostić, Morana Zibar, Admir Greljo, Dijana Muminović, Hyram Yarbro, Dženana Husremović i Andrej Gajić. Glavni organizator i osnivač TEDxMasarikova je naš Muhamed Dizdarević (IV3), dok je naša Ajna Dizdarević (IV4) imala ulogu koordinatora ljudskih resursa, a naša Farah Đuherić (III2) je bila koordinator korporativnih odnosa. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Cilj konferencije je bio da svaki govornik, ostvaren u svome polju, govori o iskustvima, radu i uspjehu. Po ko zna koji put ponosni smo na naše bivše i sadašnje učenike.


OBAVIJEST

16.10.2020.

Od ponedjeljka, 19.10.2020. nastavlja se s redovnom nastavom u skoli u svim odjeljenjima. Učenici četvrtih razreda koji se dijele u grupe na nastavu dolaze prema uputstvu koje  ce dobiti od razrednika.


LISTA KANDIDATA - RADNIK NA ODRŽAVANJU HIGIJENE

13.10.2020.

Na linku  Lista kandidata - radnik na odrzavanju cistoce (1) možete izvršiti uvid u bodovanje kandidata koji su se prijavili na radno mjesto radnik na održavanju higijene.