Anketa
Koju biste zemlju željeli ove godine posjetiti na maturalnoj ekskurziji?

Zahvalnica
Zahvaljujemo se firmi Telekabel d.o.o. koja školi posve besplatno pruža internet konekciju.

VAŽNA OBAVIJEST ZA MATURANTE

29.05.2020.

Dragi maturanti,

danas, u petak 29.5.2020.  ste svi na e-mail adrese dobili upute o polaganju maturskog ispita iz Bosanskog jezika i književnosti koji će se održati u ponedjeljak, 1.6.2020. u 12h. Te iste upute možete pronaći na linku: Obavijest i upute za polaganje maturskog

Želimo vam da uspješno položite ovaj ispit zrelosti. 


OBAVIJEST ZA MATURANTE

28.05.2020.

Dragi maturanti,

raspored polaganja ispita možete pogledati na linku Matura.

Detaljna uputstva o načinu polaganja pismenog ispita iz Bosanskog jezika i književnosti dobit ćete u petak, 29.5.2020.


OBAVIJEST

22.05.2020.

Bajram 1 (2)


OBAVIJEST ZA MATURANTE

18.05.2020.

Drage maturantice, dragi  maturanti,

na linku Ucenici koji su oslobodjeni polaganja maturskog ispita su imena i prezimena učenica/učenika koje/i su oslobođene/i polaganja mature budući da su sve četiri godine postizale/i odličan uspjeh i imale/i primjerno vladanje. Čestitamo.

Na linku Ucenici koji polazu maturski ispit se nalaze imena i prezimena učenica/učenika koje/i polažu maturu u junskom ispitnom roku. Ove/i učenice/i dužne/i su da izvrše prijavu polaganja maturskog ispita na način objašnjen na linku O B A V I J E S T - prijava mature (1).

Svim učenicama i učenicima čestitamo na uspješno završenom četvrtom razredu gimnazije.


OBAVIJEST ZA MATURANTE

14.05.2020.

Dragi maturanti!

Danas, 14.5.2020. se završava nastava za sve učenike četvrtih razreda. Pamtićemo vas, između ostaloga, i kao generaciju koja je svoje srednjoškolsko obrazovanje privela kraju na "online način". Posebno čestitamo učenicama i učenicima koji su tokom sve četiri godine školovanja postigli odličan uspjeh i primjerno vladanje i koji su oslobođeni polaganja maturskog ispita. Svi oni pred kojima je polaganje maturskog ispita  biti će obaviješteni o načinu elektronskog prijavljivanja mature. Želimo vam puno uspjeha u daljnjem školovanju.